Diomedes Fernando Ramos Escudero
Calculated based on number of publications stored in Pure and citations from Scopus
Calculated based on number of publications stored in Pure and citations from Scopus
Calculated based on number of publications stored in Pure and citations from Scopus
20182024

Research activity per year

Network

Sandra Casimiro-Gonzales

  • Universidad San Ignacio de Loyola
  • Universidad Nacional Agraria La Molina

External person

Mónica Ramos Escudero

  • Universidad de San Martín de Porres

External person

Eliana Contreras-López

  • Universidad Nacional Mayor de San Marcos

External person

Antonio Segura-Carretero

  • University of Granada
  • Functional Food Research and Development Center

External person

Adriana Viñas-Ospino

  • Universidad Tecnológica del Perú

External person

Keidy Cancino Chávez

  • Universidad San Ignacio de Loyola

External person

Alan Portugal

  • Universidad San Ignacio de Loyola

External person

Diana Jimenez-Champi

  • Universidad San Ignacio de Loyola

External person

Roxana Fernández-Condori

  • Escuela Profesional de Nutrición y Dietética de la Universidad Femenina del Sagrado Corazón UNIFE

External person

Juan Francisco Loja

  • Asociación para la Conservación de la Cuenca Amazónica

External person

Luciana De La Fuente-Carmelino

  • Universidad San Ignacio de Loyola

External person

Alexandra Valencia

  • Universidad San Ignacio de Loyola

External person

Raquel B. Gómez-Coca

  • Universidad Pablo de Olavide

External person

María De La Luz Cádiz-Gurrea

  • University of Granada
  • Functional Food Research and Development Center

External person

Luis Aguilar

  • Universidad San Ignacio de Loyola

External person

María Isabel Cajo-Pinche

  • Universidad Nacional Amazónica de Madre de Dios

External person

Alejandro Rojas-García

  • University of Granada

External person

Elena Ibañez

  • CSIC-UAM - Institute of Food Science Research

External person

Piero Rengifo

  • Asociación para la Conservación de la Cuenca Amazónica

External person

M. Lourdes González-Miret

  • University of Seville

External person

Jhonatan Alan Portugal Melgar

  • Universidad San Ignacio de Loyola

External person

Jaime Porras Cerrón

  • Universidad Nacional Agraria La Molina

External person

Agustín G. Asuero

  • University of Seville

External person

Patricia Lozada

  • Universidad San Ignacio de Loyola

External person

África Fernández-Prior

  • CSIC - Institute for Fats

External person

Elena Martínez

  • Escuela Técnica Superior de Ingeniería Agronómica y de Montes y Biotecnología

External person

Keidy Cancino Chavez

  • Universidad San Ignacio de Loyola

External person

Marcelo Portuguez-Maurtua

  • Universidad Nacional Agraria La Molina

External person

Sandra Pimentel-Moral

  • University of Granada
  • Functional Food Research and Development Center

External person

Elizabeth S. Ordoñez

  • Universidad Nacional Agraria de la Selva

External person

Helmut Rengifo

  • Asociación para la Conservación de la Cuenca Amazónica

External person

Ernesto Velarde

  • Asociación para la Conservación de la Cuenca Amazónica

External person

María Del Carmen Villegas-Aguilar

  • University of Granada
  • Functional Food Research and Development Center

External person

Naysha Rojas-Villa

  • Universidad Nacional de Cañete

External person

M. García-Gutiérrez

  • Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas

External person

Eduardo Flores Juárez

  • Universidad Nacional Mayor de San Marcos

External person

K. Alvites-Misajel

  • Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas

External person

Antonio José Obregón-La Rosa

  • Universidad Nacional Mayor de San Marcos

External person

Carlos Elías-Peñafiel

  • Universidad Nacional Agraria La Molina

External person

Christian R. Encina-Zelada

  • Universidad Nacional Agraria La Molina

External person

Sandra Casimiro Gonzales

  • Universidad San Ignacio de Loyola

External person

María Teresa Morales

  • University of Seville

External person

Noelia Guerrero-Muñoz

  • University of Granada

External person

Sayra Velasco-Pérez

  • Universidad de San Martín de Porres

External person

María del Carmen Pérez-Camino

  • Universidad Pablo de Olavide

External person

Zoila Honorio

  • Universidad Nacional José Faustino Sánchez Carrión

External person

Luís Ángel Aguilar

  • Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas
  • Cayetano Heredia Peruvian University
  • Universidad Peruana Cayetano Heredia
  • Universidad San Ignacio de Loyola
  • Institute of Neurosciences of Castile and Leon
  • Universidad de Salamanca
  • Universidad de Lima

External person

Celso Gonzáles Chavesta

  • Universidad Nacional Agraria La Molina

External person

Úrsula Gonzales Barrón

  • Polytechnic Institute of Bragança

External person

Humberto Garayar-Tasayco

  • Universidad Nacional de Huancavelica

External person

Alejandro Cifuentes

  • CSIC-UAM - Institute of Food Science Research

External person

Jaime Basilio-Atencio

  • Universidad Nacional Agraria de la Selva

External person

Francisco Javier Leyva-Jiménez

  • Functional Food Research and Development Center

External person

Rafaela Teodosia Huerta Camones

  • Universidad Nacional de Educación Enrique Guzmán y Valle
  • Universidad Nacional de Educación Enrique Guzman y Valle

External person

Carlos Benavente

  • Universidad Nacional "San Luis Gonzaga" de Ica

External person

Agustín G. Asuero

  • University of Seville

External person

Wenceslao Moreda

  • Universidad Pablo de Olavide

External person

Maritza Barriga-Sánchez

  • Innovación y Transferencia Tecnológica del Instituto Tecnológico de la Producción

External person

Y. Fernández-Jerí

  • Universidad Nacional Mayor de San Marcos

External person

Victor Miyashiro Kiyan

  • Universidad Nacional Agraria La Molina

External person

Jorge Huaman

  • Universidad San Ignacio de Loyola

External person

Jose Gomez Mendoza

  • Universidad San Ignacio de Loyola

External person

Luciana de la Fuente-Carmelino

  • Universidad San Ignacio de Loyola

External person

Ricardo Yuli-Posadas

  • Universidad Nacional Mayor de San Marcos

External person

María Teresa Morales

  • University of Seville

External person

C. Miranda-Rodríguez

  • Universidad Peruana de Ciencias Aplicadas

External person

Angie Moran-Reyes

  • Escuela Profesional de Nutrición y Dietética de la Universidad Femenina del Sagrado Corazón UNIFE

External person

Álvaro Fernández-Ochoa

  • University of Granada
  • Functional Food Research and Development Center

External person

Your message has successfully been sent.
Your message was not sent due to an error.