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AGUAJECAMU: Modelo de investigación para la producción de alimentos funcionales que previenen enfermedades neurológicas y neurodegenerativas: Aguaje y Camu Camu
Aguilar Mendoza, L. A., Munoz Jauregui, A. M., Ramos Escudero, D. F., Best Cuba, I. K. & Olivera Montenegro, L.
Fondecyt (Concytec) - Banco Mundial
26/12/18 → 26/11/21
Project: Research
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SINAMI: Optimización del proceso de extracción de aceite de sinami (Oenocarpus mapora H. Karst), con la finalidad de evaluar la calidad del aceite y su estabilidad para su uso cosmético y nutracéutico
Munoz Jauregui, A. M., Ramos Escudero, D. F., Best Cuba, I. K., Olivera Montenegro, L., Aguilar Mendoza, L. A. & Escobedo, L. A.
26/12/18 → 26/11/21
Project: Research
File -
GLUTEN: Alergia al gluten: Identificación de 16 péptidos alergénicos mediante cromatografía líquida asociada a espectrofotometría de masas (LC-ESI-MS) en 5 harinas de trigo comerciales, con un alto contenido de gluten, utilizadas en la industria panadera del Perú.
Best Cuba, I. K., Aguilar Mendoza, L. A., Cisneros Zevallos, F. H., Munoz Jauregui, A. M., Alvarado Yarasca, . T., Ramos Escudero, D. F., Portugal Melgar, J. A. & Gomez Mendoza, J.
Fondecyt (Concytec) - Banco Mundial
1/10/18 → 31/12/21
Project: Research
File -
OSMOCITRIC: Osmodeshidratación de cáscara de naranja tangelo (Citrus reticulata x citrus paradisí) como alimento saludable
Ramos Escudero, D. F., Botta Arias, V. L. & Villalobos Azañero, R. I.
1/09/18 → 1/07/21
Project: Research
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CACAOAGUAJE: Investigaciones de cacao y aguaje
Ramos Escudero, D. F., Best Cuba, I. K., Olivera Montenegro, L., Nakandakare Aparicio, R. A. & Gomez Mendoza, J.
4/05/18 → 1/12/20
Project: Research
Research Output
- 284 Citations
- 6 h-Index
- 7 Article
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LC-MS and spectrophotometric approaches for evaluation of bioactive compounds from Peru cocoa by-products for commercial applications
De La Luz Cádiz-Gurrea, M., Fernández-Ochoa, Á., Leyva-Jiménez, F. J., Guerrero-Muñoz, N., Del Carmen Villegas-Aguilar, M., Pimentel-Moral, S., Ramos-Escudero, F. & Segura-Carretero, A., Jul 2020, In: Molecules. 25, 14, 3177.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
Open Access -
Phytochemical screening and DPPH radical scavenging activity of three morphotypes of Mauritia flexuosa L.f. from Peru, and thermal stability of a milk-based beverage enriched with carotenoids from these fruits
Best, I., Casimiro-Gonzales, S., Portugal, A., Olivera-Montenegro, L., Aguilar, L., Muñoz, A. M. & Ramos-Escudero, F., 1 Oct 2020, In: Heliyon. 6, 10, p. e05209 e05209.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
Open Access -
Characterization of commercial Sacha inchi oil according to its composition: tocopherols, fatty acids, sterols, triterpene and aliphatic alcohols
Ramos-Escudero, F., Muñoz, A. M., Ramos Escudero, M., Viñas-Ospino, A., Morales, M. T. & Asuero, A. G., 1 Oct 2019, In: Journal of Food Science and Technology. 56, 10, p. 4503-4515 13 p.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
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Elaboration of a gluten-free bread based on cañihua (Chenopodium pallidicaule Aellen) flour and sensory acceptability evaluation
Zegarra, S., Muñoz, A. M. & Ramos-Escudero, F., 1 Oct 2019, In: Revista Chilena de Nutricion. 46, 5, p. 561-570 10 p.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
Open Access -
Quality, stability, carotenoids and chromatic parameters of commercial Sacha inchi oil originating from Peruvian cultivars
Ramos-Escudero, F., González-Miret, M. L., Viñas-Ospino, A. & Ramos Escudero, M., 1 Nov 2019, In: Journal of Food Science and Technology. p. 4901-4910 10 p.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review