Projects per year
Personal profile
Expertise related to UN Sustainable Development Goals
In 2015, UN member states agreed to 17 global Sustainable Development Goals (SDGs) to end poverty, protect the planet and ensure prosperity for all. This person’s work contributes towards the following SDG(s):
Fingerprint
- 1 Similar Profiles
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Projects
- 3 Finished
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AGUAJECAMU: Modelo de investigación para la producción de alimentos funcionales que previenen enfermedades neurológicas y neurodegenerativas: Aguaje y Camu Camu
Aguilar Mendoza, L. A., Munoz Jauregui, A. M., Ramos Escudero, D. F., Best Cuba, I. K. & Olivera Montenegro, L.
Fondecyt (Concytec) - Banco Mundial
26/12/18 → 26/11/21
Project: Research
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SINAMI: Optimización del proceso de extracción de aceite de sinami (Oenocarpus mapora H. Karst), con la finalidad de evaluar la calidad del aceite y su estabilidad para su uso cosmético y nutracéutico
Munoz Jauregui, A. M., Ramos Escudero, D. F., Best Cuba, I. K., Olivera Montenegro, L., Aguilar Mendoza, L. A. & Escobedo, L. A.
26/12/18 → 26/11/21
Project: Research
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GLUTEN: Alergia al gluten: Identificación de 16 péptidos alergénicos mediante cromatografía líquida asociada a espectrofotometría de masas (LC-ESI-MS) en 5 harinas de trigo comerciales, con un alto contenido de gluten, utilizadas en la industria panadera del Perú.
Best Cuba, I. K., Aguilar Mendoza, L. A., Cisneros Zevallos, F. H., Munoz Jauregui, A. M., Alvarado Yarasca, . T., Ramos Escudero, D. F., Portugal Melgar, J. A. & Gomez Mendoza, J.
Fondecyt (Concytec) - Banco Mundial
1/10/18 → 31/12/21
Project: Research
File
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Oil From Three Aguaje Morphotypes (Mauritia flexuosa L.f.) Extracted by Supercritical Fluid With CO2: Chemical Composition and Chromatic Properties
Ramos-Escudero, F., Gómez-Coca, R. B., Muñoz, A. M., Fuente-Carmelino, L. D. L. & Pérez-Camino, M. D. C., 15 Mar 2022, In: Frontiers in Sustainable Food Systems. 6, 843772.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
Open Access -
Assessment of phenolic and volatile compounds of commercial Sacha inchi oils and sensory evaluation
Ramos Escudero, D. F., Morales, M. T., Ramos Escudero, M., Cancino Chavez, K., Asuero, A. G. & Munoz Jauregui, A. M., 1 Feb 2021, In: Food Research International. 140, p. 110022 110022.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
5 Scopus citations -
Colour, fatty acids, bioactive compounds, and total antioxidant capacity in commercial cocoa beans (Theobroma cacao L.)
Ramos Escudero, D. F., Casimiro-Gonzales, S., Fernández-Prior, Á., Cancino Chávez, K., Gómez-Mendoza, J., Fuente-Carmelino, L. D. L. & Munoz Jauregui, A. M., 1 Jul 2021, In: LWT - Food Science and Technology. 147, 111629.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
5 Scopus citations -
Evaluación broncodilatadora in vivo del extracto etanólico de los tallos de Jatropha macrantha Müll.Arg.
Chávez, H., Palomino, F., Angelino, J., Torres, E., Bendezú, M. R., García, J. A., Loja, B., Muñoz, A. M. & Alvarado, A. T., Nov 2021, In: Journal of Pharmacy and Pharmacognosy Research. 9, 6, p. 937-946 10 p.Translated title of the contribution :In vivobronchodilator evaluation of the ethanolic extract of the stems of Jatropha macranthaMüll.Arg. Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
1 Scopus citations -
Frequency of CYP1A1*2A polymorphisms and deletion of the GSMT1 gene in a Peruvian mestizo population
Alvarado, A. T., Muñoz, A. M., Bartra, M. S., Valderrama-Wong, M., González, D., Quiñones, L. A., Varela, N., Bendezú, M. R., García, J. A. & Loja-Herrera, B., 2021, In: Pharmacia. 68, 4, p. 747-754 8 p.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
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