Projects per year
Fingerprint
- 6 Similar Profiles
Network
Projects
- 3 Active
-
AGUAJECAMU: Modelo de investigación para la producción de alimentos funcionales que previenen enfermedades neurológicas y neurodegenerativas: Aguaje y Camu Camu
Aguilar Mendoza, L. A., Munoz Jauregui, A. M., Ramos Escudero, D. F., Best Cuba, I. K. & Olivera Montenegro, L.
Fondecyt (Concytec) - Banco Mundial
26/12/18 → 26/11/21
Project: Research
File -
SINAMI: Optimización del proceso de extracción de aceite de sinami (Oenocarpus mapora H. Karst), con la finalidad de evaluar la calidad del aceite y su estabilidad para su uso cosmético y nutracéutico
Munoz Jauregui, A. M., Ramos Escudero, D. F., Best Cuba, I. K., Olivera Montenegro, L., Aguilar Mendoza, L. A. & Escobedo, L. A.
26/12/18 → 26/11/21
Project: Research
File -
GLUTEN: Alergia al gluten: Identificación de 16 péptidos alergénicos mediante cromatografía líquida asociada a espectrofotometría de masas (LC-ESI-MS) en 5 harinas de trigo comerciales, con un alto contenido de gluten, utilizadas en la industria panadera del Perú.
Best Cuba, I. K., Aguilar Mendoza, L. A., Cisneros Zevallos, F. H., Munoz Jauregui, A. M., Alvarado Yarasca, . T., Ramos Escudero, D. F., Portugal Melgar, J. A. & Gomez Mendoza, J.
Fondecyt (Concytec) - Banco Mundial
1/10/18 → 31/12/21
Project: Research
File
Research output
- 129 Citations
- 3 h-Index
- 9 Article
-
In vitro therapeutic equivalence of two multisource (Generic) formulations of sodium phenytoin (100 mg) available in Peru
Alvarado, A. T., Muñoz, A. M., Miyasato, J. M., Alvarado, E. A., Loja, B., Villanueva, L., Pineda, M., Bendezú, M., Palomino-Jhong, J. J. & García, J. A., 2020, In: Dissolution Technologies. 27, 4, p. 33-40 8 p.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
-
Phytochemical screening and DPPH radical scavenging activity of three morphotypes of Mauritia flexuosa L.f. from Peru, and thermal stability of a milk-based beverage enriched with carotenoids from these fruits
Best, I., Casimiro-Gonzales, S., Portugal, A., Olivera-Montenegro, L., Aguilar, L., Muñoz, A. M. & Ramos-Escudero, F., 1 Oct 2020, In: Heliyon. 6, 10, p. e05209 e05209.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
Open Access -
Characterization of commercial Sacha inchi oil according to its composition: tocopherols, fatty acids, sterols, triterpene and aliphatic alcohols
Ramos-Escudero, F., Muñoz, A. M., Ramos Escudero, M., Viñas-Ospino, A., Morales, M. T. & Asuero, A. G., 1 Oct 2019, In: Journal of Food Science and Technology. 56, 10, p. 4503-4515 13 p.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
-
Elaboration of a gluten-free bread based on cañihua (Chenopodium pallidicaule Aellen) flour and sensory acceptability evaluation
Zegarra, S., Muñoz, A. M. & Ramos-Escudero, F., 1 Oct 2019, In: Revista Chilena de Nutricion. 46, 5, p. 561-570 10 p.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
Open Access -
Extracción asistida por ultrasonido de compuestos fenólicos de la cáscara de sanky (Corryocactus brevistylus)
Rojas, T., Fuentes Campos, M. E., Contreras-López, E., Gómez, S. & Muñoz-Jáuregui, A. M., Jun 2019, In: Revista de la Sociedad Química del Perú. 85, 2, p. 258-267 10 p.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
Open Access