Projects per year
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Dive into the research topics where Research Unit in Nutrition, Health, Functional Foods and Nutraceuticals is active. These topic labels come from the works of this organization's members. Together they form a unique fingerprint.
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Profiles
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CACAO: Desarrollo de ingredientes bioactivos a partir de subproductos de cacao como nuevo modelo de bioeconomía para el sector agroalimentario del cacao
Ramos Escudero, D. F., Cancino Chávez, K., Casimiro-Gonzales, S. & Nakandakare Aparicio, R. A.
1/01/21 → 18/12/23
Project: Research
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AGUAJECAMU: Modelo de investigación para la producción de alimentos funcionales que previenen enfermedades neurológicas y neurodegenerativas: Aguaje y Camu Camu
Aguilar Mendoza, L. A., Munoz Jauregui, A. M., Ramos Escudero, D. F., Best Cuba, I. K. & Olivera Montenegro, L.
Fondecyt (Concytec) - Banco Mundial
26/12/18 → 26/11/21
Project: Research
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SINAMI: Optimización del proceso de extracción de aceite de sinami (Oenocarpus mapora H. Karst), con la finalidad de evaluar la calidad del aceite y su estabilidad para su uso cosmético y nutracéutico
Munoz Jauregui, A. M., Ramos Escudero, D. F., Best Cuba, I. K., Olivera Montenegro, L., Aguilar Mendoza, L. A. & Escobedo, L. A.
26/12/18 → 26/11/21
Project: Research
File
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Efecto del método de proyectos sobre el aprendizaje de química industrial
Ramos-Escudero, M., Huerta Camones, R. T., Ramos-Escudero, F. & Gonzáles Chavesta, C., 2022, In: Educacion Quimica. 33, 1, p. 116-126 11 p.Translated title of the contribution :Effect of the method of projects on the Learning of Industrial Chemistry Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
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Oil From Three Aguaje Morphotypes (Mauritia flexuosa L.f.) Extracted by Supercritical Fluid With CO2: Chemical Composition and Chromatic Properties
Ramos-Escudero, F., Gómez-Coca, R. B., Muñoz, A. M., Fuente-Carmelino, L. D. L. & Pérez-Camino, M. D. C., 15 Mar 2022, In: Frontiers in Sustainable Food Systems. 6, 843772.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
Open Access -
Assessment of phenolic and volatile compounds of commercial Sacha inchi oils and sensory evaluation
Ramos Escudero, D. F., Morales, M. T., Ramos Escudero, M., Cancino Chavez, K., Asuero, A. G. & Munoz Jauregui, A. M., 1 Feb 2021, In: Food Research International. 140, p. 110022 110022.Research output: Contribution to journal › Article › peer-review
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